Lærer og elev

Privatundervisning

Tør du ikke sige noget på engelsk? Eller er du bange for, at du ikke består eksamen i grammatik eller oversættelse? Måske står dit firma over for at skulle eksportere til USA, og du er ikke helt tryg ved mødet med amerikanerne? Selvom vi danskere bryster os af at være dygtige til engelsk, så kan der være situationer, hvor vi alligevel ikke helt føler, at vi kan være med. Uanset om du er studerende på en videregående uddannelse, der har brug for lidt eksamensforberedende træning, eller om du er ude i det pulserende erhvervsliv og blot har brug for at styrke dit engelske, kan jeg hjælpe dig.

Selv blev jeg færdig som cand. ling. merc. fra Handelshøjskolen i København i 1998. Jeg har erfaring i at undervise både privatelever og hold, sidstnævnte bl.a. på Handelshøjskolen. Altid med stor succes. Mine elever og studerende føler altid de får noget med hjem, når de forlader mine timer og opnår generelt gode resultater til eksamen. Se også, hvad mine tidligere elever har sagt om mig på Eleven har ordet.

Undervisningen foregår hos mig, hvor vi gennemgår de emner, der volder dig problemer. Dels gennemgår vi teorien, og dels laver du opgaver, som jeg retter. Hvis det er den mundtlige del, du har svært ved, taler vi sammen på engelsk og udvider dit ordforråd, retter din udtale og styrker din udtryksevne på engelsk. Eventuelt får du opgaver for hjemme, som jeg retter og giver dig udførlig feedback på. Undervisningen tilrettelægges efter dit behov. Kontakt mig for at aftale et uforpligtende møde, hvor vi kan tale om dine særlige ønsker og behov.

Andersson Groen Translation v/translatør Pia Rubin-Grøn • Hyrdeengen 363 • DK-2625 Vallensbæk • Tlf. +45 32 95 83 22 • Mobil +45 22 40 34 06 • info@agt.dk   

© Andersson Groen Translation