Bøger og eksamenshat

Eleven har ordet

Her kan du læse, hvad nogle af mine tidligere elever har fået ud af min undervisning:

“Hos Pia lærte jeg at analysere sætninger og argumentere ved brug af de rigtige grammatiske begreber. Hun er fuld af humør og gennemgår alt, man laver, med største interesse. Jeg havde aldrig bestået uden hendes hjælp!”
Sofus, Handelshøjskolen i København

“Den allerførste gang, vi var hos Pia, fik vi en lang snak om de specifikke problemer, vi havde med engelsk grammatik, og hvilke særlige områder, vi synes, der skulle fokuseres på. De efterfølgende gange sørgede Pia for at have lavet nogle opgaver, der omhandlede de problemer, vi havde uddybet. På den måde sørgede Pia for hele tiden at tage udgangspunkt i vores individuelle behov, og det fungerede rigtig godt — selvom vi var to studerende.

Fordelen hos Pia, som vi ikke fik til holdundervisning på skolen, var, at Pia lærte os at bruge grammatikken mere i praksis, og lærte os, hvilke redskaber vi kunne bruge for at bestå. En anden stor fordel var, at Pia selv har læst på samme uddannelse, så hun kunne forstå og sætte sig ind i hele processen op til eksamen.

Vi var rigtig glade for den undervisning, Pia gav os, og har helt sikkert tænkt os at bruge Pia igen.”

Maria & Trine, BA i erhvervssprog, Handelshøjskolen i København

Andersson Groen Translation v/translatør Pia Rubin-Grøn • Hyrdeengen 363 • DK-2625 Vallensbæk • Tlf. +45 32 95 83 22 • Mobil +45 22 40 34 06 • info@agt.dk   

© Andersson Groen Translation